Han var den som alltid såg till att låna farsans Hasselbladare när bandet skulle ta nya bilder, man kan ju inte veta om han alltid frågade om lov, men vadå, det där är historia nu. Att han fick anbud av Beatmakers en vacker sommardag 1966 kanske inte många vet men så var det! Denne man har som sitt mesta intresse segelbåten där han tillbringar huvuddelen av sin tid och jobbar numera även med med transportsegling.

Har setts sjungande i televisionen ett antal gånger vilket inte är fallet för övriga medlemmar i bandet. Pelle har under många år äntrat Umeås musikscener i diverse musikaliska sammanhang.
Pelle - Vokalist
P-G - Keyboardist - Gitarrist
Utflyttad men ändå ofta på gamla hemorten är han, säkert med anledning av sitt sommarhus som gått i släkten i generationer. Såväl kompgitarr som klaviatur hanterar denne till åren komna yngling. En gammal Vox och en Fendergura har han också, ska det vara så ska det! Numera även ägare av en halvakustisk Samick San 450.

Han tituleras företagskonsult och hade stora delar av Sörmland som sitt arbetsfält, men drabbas då och då av en viss längtan till dom norrländska breddgraderna. Tar gärna sin äkta hälft på en solresa när andan faller på.
Roland - Gitarrist
Dagligen plinkande på en av sina guror försöker han hålla formen uppe. Utöver Boots kan nämnas det lokala storbandet Ö-vik Big Band, och hobbybandet CrossBorder, med bland annat två framträdanden i TV Botnia, och för närvarande bluesbandet Temporary Blues Band. Lyssnar helst på Donald Fagen, Steely Dan, Doobie Brothers, Al Jarreau och Chris Cain eller instrumentalmusik av gammal god årgång. Gör gärna en resa med sin reslystna hustru eller drar en öring i Vindelälven.

Premierad med musikalitetspriset vid JobbRocken 2001 med Jobbrockarna "Snacka om Ågren". Lirar Fender Strata, SX Strata, King Carlos Full Moon, Swing T-Thru och halvakustisk Samick Sarc 902 genom en Folkessontrimmad Fender Blues DeLuxe. På effektsidan en Boss ME-X med lite pedaler. För instrumentaldemos har använts en Pod 2. Rolands Kanal på YouTube. Numera Härnösandsboende sedan 2012.
Kjell-Arne - Basist
Mannen som tycks hinna allt - ständigt i löpardojor tränar han inför än det ena, än det andra långdistansloppet. Musiken hinner han också med och har ett förflutet i bl a Mixers och välkända Wildwood från Sundsvall. Han var även med och kammade hem segern i 1999 års JobbRock i Sundsvall. Vad säger man om en man som tar rullskidorna till Ö-vik och har frugan som sällskap på cykel, jo man lyfter på hatten och pustar av bara tanken på en sån prestation.

Sammanfattningsvis en mycket musikalisk herre som även sjunger och trakterar gitarr och trombon - rutinerad, svängig och spelsugen. Att han dessutom vickat med jazzdragspelaren Eskil Columbus säger väl allt om denna mångsidige musikant.
Ove - Trummis
På 60-talet kunde man läsa i Bildjournalen att han hade "ett av Sveriges största trumset med dubbla baskaggar" Idag är hans batteri av mera ordinär storlek men spelkunnandet har däremot ökat i takt med att trumsetet minskat. Allround i ordets rätta bemärkelse är han efter att ha figurerat i allsköns musikaliska sammanhang. Allt från storband och mindre swingsättningar till pop och ordinär dansmusik bär han med sig i bagaget.

Alltid spelsugen, fanns under lång tid i, numera nedlagda, Sundsvalls Storband. Jobbade professionellt bakom kaggarna med dansbandet Jonny Cutz under många år. Överraskade med att visa upp sina talanger i TV hösten 2001 som kompmusiker till Lasse Lönndahl. Nämnas bör väl också Club 64 - Sundsvalls underhållningsorkester, med sitt uppskattade koncept.
Foto: Jan Hofverberg
Foto: Jan Hofverberg
Foto: Jan Hofverberg
Foto: Jan Hofverberg
Foto: Jan Hofverberg